FAQ

FAQ / Често задавани въпроси /

 • Решили сме да си закупим камина за отпление на жилището, как се процедира по-нататък?

  При желание и възможност от Ваша страна, бихме Ви помолили да посетите нашия офис, където, след като се запознаем с идеята и желанието Ви, ще Ви покажем каталозите ни за избор на камината, съответно горивна камера, според случая и изскванията, също и възможностите за изграждане на облицовката - класическите начини от камък или по-лек вариант от гипсо-картон, или може да бъде от модерните материали инокс и др. По-пълно ще можем да Ви представим и ценовите условия. Ако интересът Ви е сериозен, наш специалист, след допълнителна уговорка, може да посети дома Ви за безплатен оглед, вземане на размери и конкретно коментиране на ситуацията и възможностите. Друга възможност е и разговор по телефона с наш специалист за конкретни въпроси или уточнение.
 • Колко ще ми струва изграждането на камина?

  Цената на една камина се определя от няколко параметъра - модел горивна камера, избраната облицовка на камината и тип отопление-на цялото жилище или частично за помещението.
 • За колко време става монтажът на камината?

  Монтажът на стндартна камина - стандартна горивна камера и изграждане на обикновена облицовка от гипскартон може да се изпълни и в рамките на един работен ден, но всичко зависи от ситуацията на обекта, модел камера, тип облицовка и др. Конкретно се определя за избрания вариант.
 • За колко време се извършва изграждането на облицовката на камината?

  Самата облицовка на камината, след като е монтирана камерата и при стандартна облицовка -от гипсокартон или несложен проект от естествен камък, също може да се изгради в рамките на работния ден. 

 • Изпълнявате ли поръчки по готов проект или задание на клиента?

  Да. Ако имате проект, трябва да се срещнете с наш специалист за консултация.

 • Изпълнявате ли проекти в страната?

  Да. Имаме възможност и изграждаме камини и отоплителни инсталации в цялата страната след като се извърши нужната организация и синхронизация с клиента.

 • Правите ли оглед на място?

  Да. След наличие на сериозен интерес за изграждане на камина или инсталация от страна на клиента, правим нужните уговорки за дата, час и адрес и наш специалист посещава обекта за консултация, вземане на размери и снимков материал и други нужни уточнения. Огледът е безплатен.

 

За повече информация свържете се с нас

 

 

 

 

За осъществяване на идеите за отопление на дома ви,
не се колебайте да се свържете с нас: 0886 835 005

Този сайт използва бисквитки. За повече информация
вижте нашата Политика на поверителност.